VYHLEDÁNÍ VODNÍHO ZDROJE, ZHOTOVENÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE


VYVRTÁNÍ A VYSTROJENÍ VRTANÉ STUDNY NA KLÍČ

PŮSOBÍME V RÁMCI CELÉ ČESKÉ REPUBLIKY A POSKYTUJEME ZÁRUKY NA VYDATNOST VRTANÉ STUDNY

SPOČÍTAT CENU

Aktuální výhodné nabídky při vrtání studní

Rozhodli jste se pro vrtanou studnu, projektovou dokumentaci máte zpracovanou, nyní ale přemýšlíte, kdy si studnu necháte vrtat. Co se týče zhotovení vrtané studny, s naší firmou problém není, neboť nám trvá vrtání studní jeden až dva dny. Vlastníme také opravnění pro vrtání studní o hloubce nad 30 metrů. Příslušnou dokumentaci a ohlášku na Bánský úřad zajistíme.

Pokud máte podloží smíšené, nebo úplně nekvalitní, vězte, že se o nějaký ten den vrtání prodlouží. Jistě už víte, jaké jsou výhody vrtané studny. Pro jistotu připomínáme, že vrtaná studna je hydraulicky dokonalá, využívá celý zvodnělý kolektor, má stálý přítok i v době srážkového minima, při vrtu dojde k minimálnímu poškození stávajícího terénu. Čerpadla se instalují jednoduše. A co je nejdůležitější: náklady na vrt studny jsou úměrné výsledku. Vrtaná neboli trubní studna je vhodná jako zdroj pitné nebo užitkové vody pro nejširší okruh spotřebitelů. Od zahrad, chat, chalup přes rodinné domy až po zemědělská družstva, průmyslové podniky.

 

Máme pro vás nabídku akčních slev, z nichž když si vyberete, vrtání studny se vám může ještě o nějakou tu korunu zlevnit. Na jaro 2023 máme speciální nabídku vrtu za 1300,- Kč za metr při průměru vrtané studny 185 milimetrů a výstroje 12mm. Pokud si objednáte více vrtů najednou, můžete samozřejmě využít množstevní slevy. Nezapomeňte, že můžete uplatnit sníženou sazbu 15 % DPH. Co se týče servisu, nabízíme záruční i pozáruční servis námi zhotovené vrtané studny.

 

Co se týče konkrétního vrtání studny, provádíme jej moderní výkonnou technikou. Samozřejmou součástí prací je výplach studny a zapažení PVC trubkami s hygienickou atestací. Vrtaná studna je tak plně připravena na montáž čerpadla. Zabýváme se však nejen samotným vrtáním studní. Soustředíme se i na vyhledávání vody, zhotovujeme vrtané studny včetně osazení vrtané studny skruží a vhodnou čerpací technikou. Vrtanou studnu jsme schopni zhotovit i takzvaně na klíč. Umíme vykonat vrty pro tepelná čerpadla a zabýváme se i zhotovením kompletní projektové dokumentace potřebné k legalizaci vrtané studny.

Sdílet na Facebook
Zpět...
Vrtané studny Vlk
Obory 50, 263 01 Dobříš (mapa)
+420 604 267 433
vrtanestudnyvlk@seznam.cz
IČ: 71478311, DIČ: CZ6101141343
Všechna práva vyhrazena ©2023 Vrtané studny Vlk