VYHLEDÁNÍ VODNÍHO ZDROJE, ZHOTOVENÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE


VYVRTÁNÍ A VYSTROJENÍ VRTANÉ STUDNY NA KLÍČ

PŮSOBÍME V RÁMCI CELÉ ČESKÉ REPUBLIKY A POSKYTUJEME ZÁRUKY NA VYDATNOST VRTANÉ STUDNY

SPOČÍTAT CENU

Jak postupovat při objednávce vrtané studny?

Zvolili jste kvalitu a vybrali jste si u naší firmy Vrtané studny Vlk vrtanou studnu, kterou byste od nás chtěli zhotovit??? Ať je to nalezení zdroje vody, zhotovení vrtané studny, či vrt pro  tepelné čerpadlo?? Zhruba jste si vypočítali rozpočet a nyní nevíte, jak postupovat dál?

Doporučujeme vám, abyste nás telefonicky kontaktovali na čísle 604 267 433, napsali e-mail na vrtanestudnyvlk@seznam.cz nebo nás osobně navštívili. Domluvíme se na termínu, kdy vás bude moci navštívit osobně náš proutkař, který následně určí pravděpodobný výskyt vody, přibližnou hloubku a vydatnost pramene. Tak získáme informace o ideálním místě vrtu. Poté Vám zašleme rozpočet a v případě Vaší spokojenosti začne náš hydrogeolog zhotovovat projektovou dokumentaci.

 

Na místě zjistíme, jaká bude dostupnost pro naši techniku, kterou použijeme, samozřejmě zodpovíme podrobně veškeré vaše dotazy, promyslíme ideální způsob provedení, získání povolení a domluvíme se na termínu. Naše firma Vrtané studny Vlk ručí za minimální přítok vody 1200 až 2000 litrů za 24 hodin. Pokud se nám akce nezdaří, ručíme za provedení vrtu zdarma. Nebudete přeci platit za studnu, ve které nebude žádná voda.

 

Protože v dnešní době je studna či vrt jako zdroj podzemní vody vodohospodářským dílem, zřízení se musí vykonat dle konkrétních legislativních norem vodního zákona. Existují dvě možnosti: Vrty studní se realizují na základě stavebního povolení jako předem povolené hospodářské dílo, nebo jako průzkumné dílo. Častěji se postupuje dle druhého bodu, a to tak, že se studna realizuje jako průzkumné dílo. A tak představuje realizaci průzkumného geologického vrtu, který má již charakter hotového jímacího objektu bez trvale osazeného čerpadla a přípojky do domu. Provádí se na základě hydrogeologického posudku ohlášením na příslušný úřad(odbor životního prostředí) a jeho vyhodnocení způsobilým geologem slouží společně s projektem stavebně technické části od autorizovaného projektanta a hydrogeologa jako podklad pro vodoprávní řízení.

 

Sdílet na Facebook
Zpět...
Vrtané studny Vlk
Obory 50, 263 01 Dobříš (mapa)
+420 604 267 433
vrtanestudnyvlk@seznam.cz
IČ: 71478311, DIČ: CZ6101141343
Všechna práva vyhrazena ©2023 Vrtané studny Vlk